GRATIS CONSULT

Het consult met intake vindt plaats in de praktijk Marie’s beauty salon. Tijdens het gesprek worden al uw wensen besproken en ontvangt u van ons alle gewenste informatie. Er worden gegevens ingewonnen welke van belang zijn voor de plastisch chirurg. Tevens worden er foto's van de lichaamsdelen gevraagd, daar waar u de ingreep wenst. Hierbij valt te denken aan diverse foto’s van uw borsten, indien u een borstingreep ondergaat. Zo kan de chirurg zien wat u wilt veranderen. Daarnaast zal er informatie over u gezondheid worden gevraagd. De intake zelf.

Indien gewenst kan het consult telefonisch plaatsvinden. U kunt ons altijd telefonisch of via WhatsApp bereiken indien u nog vragen heeft. Wij staan voor u klaar!

HOE GAAT ALLES IN ZIJN WERK

1. Allereerst hebben wij uw foto’s nodig.

1 foto van de voorkant, 1 foto van de achterkant, 1 foto van beide zijkanten en 1 foto in uw ondergoed; slip/bh.

- Indien het een borstingreep betreft, dan dienen de foto’s zonder bh te zijn.

- Bij een gezichtsbehandeling moet er een close up foto worden gemaakt, 1 foto van de voorkant, 1 foto van de achterkant, en 1 foto van beide zijkanten. Het betreft dus telkens vijf foto’s.

2. Zodra wij de foto's hebben ontvangen, sturen wij de foto’s door naar de chirurg. Hij zal de foto’s bekijken en beoordelen. Hierna wordt er een offerte voor u opgesteld. Hierin staat tevens vermeld hoelang u in Caracas moet verblijven voor een goed herstel. Indien u akkoord en tevreden bent met de verstrekte informatie en offerte, kan er overgegaan worden tot het inplannen en reserveren van uw beauty trip. Het betreft een compleet pakket waarin alles is inbegrepen .

3. Waaruit bestaat het pakket:

Het pakket bestaat uit het transport, de accommodatie, de operatie + gratis 1 sessie frax up behandeling (laserbehandeling), persoonlijke begeleiding en de voor en de nazorg. Dit betreft de after lipo massage en lymfadrainage in combinatie met de ultrasonische radiofrequentie en een mental coaching sessie.

4. Voor vertrek krijgt u van ons een vooronderzoek voor de operatie en anesthesie (een pre-operatieve screening genoemd). Hierin wordt u voorbereid op uw opname. Tevens ontvangt u een inpaklijst. U bent nu klaar voor uw reis, zodat u terug komt met het lichaam waar u al zo lang van droomt!!

Heb u meer vragen ? neemt dan gerust contact met ons !!

Bel of app: +31643410213 

WIJ  STAAN ALTIJD KLAAR VOOR U !!  U TEVREDENHEID IS ONS START PUNT ! Tot snel. 

 

Haar extentions

De droom van alle vrouwen  vandaag is om  mooi, lang, omvangrijk en gezond haar te hebben. Aangezien er vandaag de da...

Lees meer

Lichaamsbehandeling/Lymfedrainage

Lymfedrainage is een lichaamsbehandeling van reductie maatregelen, vermindering van cellulitis, eliminatie van het gevoel van z...

Lees meer
Blog archief
 • Harsbehandelingen

  Harsbehandelingen

  Harsbehandeling bij Marie's Beauty Salon in Arnhem. Ben je de overtallige haargroei zat en wil je er tijdelijk vanaf? Neem dan een hars- of waxbehandeling....

  Lees meer
 • Gezichtsbehandelingen

  Gezichtsbehandelingen

  Intensive skin care, classic skin care, royaal skin care, anti aging skin care, acne behandeling, special peeling chemist détox, rimpels behandeling met ionisatie glycolzuur.....

  Lees meer

"Estou apaixonada por seu trabalho, e de uma perfeição espetacular!!!!"

Bernadete Fonseca

"Incrivel a forma que ela explica, me ajudou demais. Sou muito grata!!!"

Vivian Souza

"Através dela de um video dela conheci o alongamento Califórniano e ja uso há alguns anos e adoro"

Márcia Fabianne

"Bedankt ben er superblij mee! Geweldig gedaan! Echt aan te raden"

Naima Aissati

"Ik vind het hartstikke goed wat Marie in mijn haar gedaan heeft. Komen jullie ook het werken van Marie leren kennen .!!!"

Laura da Silva

"Veel aandacht voor de klant ! Super goed en professioneel. Marie legt goed uit wat ze allemaal gaat doen en neemt de tijd voor"

Maaike Harmsen

"De ervaring met Marie's Beauty Salon is uitstekend bevallen. Ze heeft ons prima geknipt en duidelijk de tijd genomen!"

Yvonne Tuit

"She is so kind and take the time to change you in a princess. Im very happy with my hair. "

Busra Baran Donertas

"Ze is echt heel proffesioneel echt een aanrader welk model wave braids je ook wil bij marie moet je zijn!"

Manuela Leming

"Love love love my braids.. echte aanrader.. Thnxiii"

Sizzy Colastica