Ultrasone Lipo Cavitatie

Geplaatst op 02-11-2016

De methode is gebaseerd op het principe van een niersteenvergruizer . Met ultrasone geluidsgolven

"vergelijkbaar met die van een echo apparaat "  wordt de celwand van de vetcel kapot getrild . De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm , daar waar de vetcellen zich bevinden . Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst .Op dezes manier is het veilig voor de spieren en andere organen van de lichaam . Gebieden die behandeld kunnen worden zijn andere:

Buik , onderkin , taille , rijbroek zone , dijbenen , billen .dijen  en love handles . Je krijgt geen  verdoving ,dus geen injectie en zover bekend  zij er geen risico's of bijwerkingen , Je kan er wel behoorlijk spierpijn van krijgen dat is alles en het erna wat beurs aanvoelen .Soms ontstaat er voor een paar dagen een  blauwe plek .

Het consult

Voordat er tot de behandeling wordt overgegaan, zult u eerst op consult komen bij de Beauty salon. Tijdens het consult kunnen je wensen besproken worden zodat wij  naar de mogelijkheden kunnen kijken .Naast de bespreking van de behandeling zult u ook informatie te horen krijgen over de behandeling en het te verwachten resultaat. We zullen  waarschijnlijk ook vragen naar de volgende zaken:

 • Medische aandoeningen, medicijn gebruik en allergieën
 • Eerdere operaties
 • Tabak gebruik (en alcohol gebruik)
   

Wat doet de ultrasone lipo cavitatie

De ultrasone cavitatie is geschikt voor mannen en vrouwen die willen een behandeling voor het verwijderen van cellulitis , striemen , en gelokaliseerde vet . Het is ook geïndiceerd voor na operatieve behandeling . bevordert verhoogde metabolische activiteit  ,wat resulteert in een snelle resorptie van de hematomen ter bevordering van de vorming van collageen waardoor de vorming van verklevingen na een operatie kunnen worden voorkomen  .

De duur van de behandeling 

Gemiddeld heb je ongeveer 10 tot 20 sessies nodig om tot een volledig en tevreden resultaat te komen. Dit houd in dat het 2 tot 3 keer per week een sessie zou moeten plaats vinden in combinatie     met een gevarieerde aangepassende dieet en sport  .

 Zorg na de behandeling

Herstel is vrijwel onmiddellijk. De behandeling van ultrasone cavitatie veroorzaakt geen pijn of kneuzingen en waardoor de patiënt gewoon zijn dagelijkse routine kan voorzetten .

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling

Niet geschikt voor ?

Zwangere vrouwen kunnen dezes behandeling niet ondergaan , mensen met hart en nier aandoeningen , Mensen met kanker en diabetes dienen eerst hun arts te raadplegen .

Deel dit bericht:

Haar extentions

De droom van alle vrouwen  vandaag is om  mooi, lang, omvangrijk en gezond haar te hebben. Aangezien er vandaag de da...

Lees meer

Lichaamsbehandeling/Lymfedrainage

Lymfedrainage is een lichaamsbehandeling van reductie maatregelen, vermindering van cellulitis, eliminatie van het gevoel van z...

Lees meer
Blog archief
 • Harsbehandelingen

  Harsbehandelingen

  Harsbehandeling bij Marie's Beauty Salon in Arnhem. Ben je de overtallige haargroei zat en wil je er tijdelijk vanaf? Neem dan een hars- of waxbehandeling....

  Lees meer
 • Gezichtsbehandelingen

  Gezichtsbehandelingen

  Intensive skin care, classic skin care, royaal skin care, anti aging skin care, acne behandeling, special peeling chemist détox, rimpels behandeling met ionisatie glycolzuur.....

  Lees meer

"Estou apaixonada por seu trabalho, e de uma perfeição espetacular!!!!"

Bernadete Fonseca

"Incrivel a forma que ela explica, me ajudou demais. Sou muito grata!!!"

Vivian Souza

"Através dela de um video dela conheci o alongamento Califórniano e ja uso há alguns anos e adoro"

Márcia Fabianne

"Bedankt ben er superblij mee! Geweldig gedaan! Echt aan te raden"

Naima Aissati

"Ik vind het hartstikke goed wat Marie in mijn haar gedaan heeft. Komen jullie ook het werken van Marie leren kennen .!!!"

Laura da Silva

"Veel aandacht voor de klant ! Super goed en professioneel. Marie legt goed uit wat ze allemaal gaat doen en neemt de tijd voor"

Maaike Harmsen

"De ervaring met Marie's Beauty Salon is uitstekend bevallen. Ze heeft ons prima geknipt en duidelijk de tijd genomen!"

Yvonne Tuit

"She is so kind and take the time to change you in a princess. Im very happy with my hair. "

Busra Baran Donertas

"Ze is echt heel proffesioneel echt een aanrader welk model wave braids je ook wil bij marie moet je zijn!"

Manuela Leming

"Love love love my braids.. echte aanrader.. Thnxiii"

Sizzy Colastica