Haar extentions

Geplaatst op 09-01-2017

De droom van alle vrouwen  vandaag is om  mooi, lang, omvangrijk en gezond haar te hebben. Aangezien er vandaag de dag veel cosmetische producten te koop zijn die deze wonderbaarlijke effect beloven en dit alleen door het gebruik van het product, in de meeste gevallen zullen er geen resultaten behaald worden daarom kiezen meeste vrouwen voor de optie om haar extentions te zetten.

De haar extension is een techniek die het mogelijk maakt om een look in een paar minuten/uren te kunnen veranderen, snel aanpassen van het haar aan elke situatie. kunstharen kan worden toegevoegd, genaaid, plukjes of geweven worden.

De haren extentions kunnen natuurlijk of synthetisch zijn, die alleen afhangt van de  voorkeur van de klant. Als er problemen gebeuren zoals vrouwelijke kaalheid, kan het haar worden gecompenseerd met de extentions. Met deze behandeling is  het ook mogelijk om volume aan het haar toe te brengen.

Soorten extentions

Haar extentions per baan:

 De draden zijn bevestigd door een clip of vast genaaid worden op het hoofd. De extension kan worden geplaatst en verwijderd naar believen.

Braziliaanse extentions  plukje bij plukjes :

gebonden aan het haar. Het is bedoeld om meer volume aan het haar te geven.

Weave extentions:

 Als eerste worden er platte vlechten gemaakt van het eigen haar.De weave extentions wordt daarna bovenop de platte vlechten vast genaaid.: de applicatie is genaaid om het haar met een naald vergelijkbaar met haken. Deze techniek is algemeen goedkoper en kost minder tijd worden geplaatst.

De toepassing van de procedure moet worden uitgevoerd door een vakman. Bovendien is de techniek beïnvloedt ook veel aan het resultaat. Het extention kan gewoon behandeld worden, waaronder verstaan: Borstelen, wassen, stijlen, föhnen.

Hoe zorg je voor jou extension

Gebruik een bepaalde shampoo die niet interfereert met het polymeer van jou extension.Het is toegestaan ??om het haar dagelijks wassen, maar pas op dat het haar niet teveel in de klit gaat komen ,kam het haar dagelijks. Gebruik alleen een borstel, en geen kammen.Houd je aan het gebruik van hun hydrateert met de  producten van de dagelijkse verzorging van jou natuurlijke haar.

Vermijd het wassen met zeer heet water !!

Deel dit bericht:

Haar extentions

De droom van alle vrouwen  vandaag is om  mooi, lang, omvangrijk en gezond haar te hebben. Aangezien er vandaag de da...

Lees meer

Lichaamsbehandeling/Lymfedrainage

Lymfedrainage is een lichaamsbehandeling van reductie maatregelen, vermindering van cellulitis, eliminatie van het gevoel van z...

Lees meer
Blog archief
 • Harsbehandelingen

  Harsbehandelingen

  Harsbehandeling bij Marie's Beauty Salon in Arnhem. Ben je de overtallige haargroei zat en wil je er tijdelijk vanaf? Neem dan een hars- of waxbehandeling....

  Lees meer
 • Gezichtsbehandelingen

  Gezichtsbehandelingen

  Intensive skin care, classic skin care, royaal skin care, anti aging skin care, acne behandeling, special peeling chemist détox, rimpels behandeling met ionisatie glycolzuur.....

  Lees meer

"Estou apaixonada por seu trabalho, e de uma perfeição espetacular!!!!"

Bernadete Fonseca

"Incrivel a forma que ela explica, me ajudou demais. Sou muito grata!!!"

Vivian Souza

"Através dela de um video dela conheci o alongamento Califórniano e ja uso há alguns anos e adoro"

Márcia Fabianne

"Bedankt ben er superblij mee! Geweldig gedaan! Echt aan te raden"

Naima Aissati

"Ik vind het hartstikke goed wat Marie in mijn haar gedaan heeft. Komen jullie ook het werken van Marie leren kennen .!!!"

Laura da Silva

"Veel aandacht voor de klant ! Super goed en professioneel. Marie legt goed uit wat ze allemaal gaat doen en neemt de tijd voor"

Maaike Harmsen

"De ervaring met Marie's Beauty Salon is uitstekend bevallen. Ze heeft ons prima geknipt en duidelijk de tijd genomen!"

Yvonne Tuit

"She is so kind and take the time to change you in a princess. Im very happy with my hair. "

Busra Baran Donertas

"Ze is echt heel proffesioneel echt een aanrader welk model wave braids je ook wil bij marie moet je zijn!"

Manuela Leming

"Love love love my braids.. echte aanrader.. Thnxiii"

Sizzy Colastica